Δημιουργία συνεργασίας Πωλητή (Seller B2B & Β2C) με το PhotoTour360.gr

Η Εικονική Περιήγηση 360° (PhotoTour360) αποτελείται από δύο ή και περισσότερες πανοραμικές φωτογραφίες των 360° μοιρών, οι οποίες τοποθετούνται σε μια νοητή σειρά δημιουργώντας μέσα από το PC ή το smartphone του επισκέπτη, ένα σύστημα σφαιρικής φώτο-περιήγησης σαν να βρίσκεται εκεί (για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο PhotoTour360.gr).

– Κόστος & Εφαρμογή

Η κοστολόγηση της εικονικής περιήγησης 360° χωρίζεται σε…
Α) Κόστος 400€(+φπα)
Έχει εφαρμογή είτε σε επαγγελματικούς χώρους (B2B) όπως σχολές χορού, εστιατόρια, καφετέριες, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής κ.α.
Είτε σε ιδιωτικούς χώρους (B2C) όπως σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης (airbnb), σκάφη αναψυχής κ.α.
Β) Κόστος ανά περίπτωση.
Αφορά μεγαλύτερους χώρους όπως ξενοδοχεία, τουριστικά
συγκρότημακτήματα δεξιώσεων, ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικές σχολές, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
Στη προκειμένη περίπτωση θα υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ φωτογράφου-πωλητή (και προπάντων με τις εκάστοτε απαιτήσεις που θα υπάρχουν από τον πελάτη) για να υπολογιστεί από κοινού το όλο κόστος.

– Μερίδιο Πωλητή

Σε ότι αφορά το “Α) Κόστος 400€” ο πωλητής για παράδειγμα, σε κάθε κλείσιμο μιας φωτογράφισης 360° με κόστος 400€ (+φπα) θα παίρνει μια προκαταβολή της τάξεως του 25% (δηλαδή 100€) που μαζί με το φπα (κόβοντας με το δικό του τιμολόγιο) η τελική χρέωση θα είναι 124€. 
Αυτά τα χρήματα τα κρατάει, διότι είναι το μερίδιο του από τη πώληση της παροχής (εικονική περιήγηση 360°). 

– Πωλητής & Φωτογράφος

Όταν ο πωλητής κλείσει τη δουλειά και πάρει τη προκαταβολή, το επόμενο βήμα του είναι να έρθει σε επικοινωνία με τον φωτογράφο, για να του δώσει τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες. 
Ο φωτογράφος με τη σειρά του έρχεται σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο, για να ορίσει το ραντεβού της φωτογράφησης 360°.

– Ετήσια συνδρομή

Πέρα από τη διεκπεραίωση της εργασίας (δηλαδή τη φωτογράφηση 360° και το στήσιμο της εικονικής περιήγησης στην πλατφόρμα) ο πρώτος χρόνος συνδρομής είναι δωρεάν (όπου και αναγράφεται στο τιμολόγιο προκαταβολής). 

Η συνδρομή αφορά την υποστήριξη της εικονικής περιήγησης στη πλατφόρμα, καθώς και οποιαδήποτε ενημέρωση στα εργαλεία που ενσωματώνει όπως φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα, επισημάνσεις κ.α.

Μετά το πρώτο χρόνο η κοστολόγηση της ετήσιας συνδρομής χωρίζεται σε 3 κατηγορίες προσφορών…

α) Για κάθε 1 χρόνο 100€(+φπα).
β) Για κάθε 3 χρόνια 200€(+φπα).
γ) Για κάθε 5 χρόνια 300€(+φπα).

Από αυτά ο πωλητής έχει μερίδιο το 50% και είναι υπεύθυνος για το πελατολόγιο του (δηλαδή την επικοινωνία με τον πελάτη του και την υπενθύμιση της ετήσιας συνδρομής).Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με τον Γιώργο Παπαλιώδη (υπεύθυνος του PhotoTour360.gr)

6945951619  &  [email protected]